dimarts, 21 de desembre del 2010

BLOC II RELACIONS SEXUALS (2.45 minuts)
CD PISTA 02 "El signe dels temps"
QUAN BAIXA EL VOLUM DE LA CANÇÓ, QUE SE SENTIRÀ COM A MÚSICA DE FONS, PARLA EL LOCUTOR 1
DIONÍS (LOCUTOR 1)
En primer lloc, començaran parlant les nostres companyes Clàudia i Eva, que ens presentaran els resultats d'una enquesta que han realitzat sobre les relacions sexuals entre els jóvens.
CLÀUDIA (LOCUTORA 3)
Hola, bon dia! La meua companya Eva i jo us parlarem sobre una enquesta relacionada amb el sexe. Quins temes hem tractat, Eva?
EVA (LOCUTORA 4)
Hola, Clàudia! La nostra enquesta està composta per set preguntes relacionades amb la sexualitat, prevenció, freqüència... i també hem destacat una nova investigació que s'està fent per evitar els embarassos no desitjats.
CLÀUDIA (LOCUTORA 3)
Una de les coses que més m'han cridat l'atenció és que tant el xics com les xiques no solen parlar amb els seues pares sobre sexe. Tan sols el 18% no s'avergonyeixen de parlar d'aquest tema amb els familiars.
EVA (LOCUTORA 4)
Quan vam preguntar quin tipus d'anticonceptius utilitzaven ens va sorprendre que hi ha un 4% que no sol utilitzar cap mètode preventiu, una cosa impensable, ja que en l'actualitat s'ha fet molt d'èmfasi en aquest tema.
CLÀUDIA (LOCUTORA 3)
L'altre dia vaig llegir un article que deia que entre dones de 15 a 49 anys en el nostre país es produeixen al voltant de 240.000 embarassos no desitjats a l'any i que la meitat acaben en avort. Però açò no ocorre sols al nostre país, veritat?
EVA (LOCUTORA 4)
Efectivament, Clàudia, açò ocorre en tot el món, en alguns països aquesta situació és més preocupant que en uns altres.
CLÀUDIA (LOCUTORA 3)
A Àfrica i a Llatinoamèrica el percentatge d'embarassos no desitjats és més elevat que en qualsevol altra zona del món: un 17%. A Nord-amèrica el percentatge és de 12.2% mentre que a Àsia, Oceania i Europa el percentatge està al voltant del 7%.
Canviant de tema, Eva, tu sabies que s'està creant una nova píndola anticonceptiva masculina? Aquesta impedeix que l'esperma sobrevisca dins de l'úter sense necessitat de recórrer a hormones.
EVA (LOCUTORA 4)
Sí que ho havia llegit, sí. Em pareix molt bona idea, però hi ha un 56% de persones que pensen que no tindrà èxit. Sols un 39% de xics diuen que se la prendrien.
CLÀUDIA (LOCUTORA 3)
I més de la meitat de xiques, concretament un 60%, diuen que no es fiarien que se la prengueren les seues parelles. Per això l'anticonceptiu més emprat en la societat és el preservatiu masculí, amb un 61%.
EVA (LOCUTORA 4)
Nosaltres ja hem acabat de presentar-vos el nostre treball, esperem que us haja servit per a conèixer millor la nostra societat jove en aquest tema i per a millorar-la.
CLÀUDIA (LOCUTORA 3)
Moltes gràcies per la vostra companyia, esperem que us haja sigut amè, entretingut i productiu.
CARLA (LOCUTORA 2)
Moltes gràcies pel vostre temps! Tindrem en compte els resultats del vostre treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada