dimecres, 3 de novembre del 2010

El derrocament de la mina a Xile

El derrocament de la mina a Xile va atrapar a més de trenta-i-tres  treballadors, mentre treballaven.

Solament s'escoltà el derrocament, tots van avisar a les brigades de rescat, les quals lluitaven per a salvar-los, ells no sabien en quines condicions es trobaven ni si n'havia alguna víctima de l'accident.

Les condicion en les que és trobava la mina va dificultar la entrada dels rescatadors, per això es tarà més en el rescat.

Segons el govern comunicà que dins de la mina n'hi havia un refugi a 300'5 km on es trobaven les necessitats bàsiques per a passar de forma segura uns quants dies.

Després de quasi setanta dies tancats sota terra, els miners dividit en tres grups, van pujar a la superfície ajudats per una càpsula de quatre-cents seixanta kilograms i cinquanta-tres centímetres d'ample.

Totes les famílies es trobaven fora del per a rebre als seus familiars que es trobaven dins de la mina, la alegria que es va despendre en l'ambient valia la pena després de tant sofriment.

Quan s'acabà la pesadilla, tot va ser més fàcil per als miners, encara que no tenen la certesa de que no tornarà a passar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada