dimarts, 17 de maig del 2011

Nit de l'art?

Es podria dir que el divendres passat es va celebrar a Castelló de la Plana la famosa nit de l'art, però quanta era la gent que anava de veres perquè li agradava l'art?

Jo i uns més de classe vam sortir per a contemplar la magestuositat de aquelles obres, però crec en gran part que vam anar perquè no hi havia res més a fer. vam entrar en deu museus on hi havia exposició. De les deu visitades crec que tan sols ens vam parar a observar una en la resta no més anaven buscan el segell per a agarrar després el llibre que donaven. En la exposició que ens vam parar estava dedicada al món del bou, en la qual ens vam trobar a un grup de gent ja major que es feia fotos dient me la bufa l'art!

Dins d'aquesta exposició havia una gran colecció de quadres amd retalls dels millors toreros d'Espanya, també hi havia una replica d'un bou, on la meua companya Carla va decidir fer-se cincuanta fotos, després estava la vestimenta oficial dels toreros i la seua capa.

En resumen la gran majoria de la gent anava en busca del llibre que regalaven com nosoltres o els més majors eixien per que hi havia de menjar gratis i com a detall per ser eixa nit un terci amb una tapa tan sols costava un euro, però res més.

Per això crec que aquells que anavem dient me la bufa l'art eren els únics que van dir el realment li pareixia tota aquella avumulació de quadres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada