dimarts, 25 de gener del 2011

Llei antitabac

Aquest any des de el 2 de febrer, ha sigut una magnífic passeig per el món sense fum per al fumadors passius, per altra banda als fumadors no les ha sentat tan bé.

Tots el fumadors a partir d'ara tenen que eixir al carrer per a fer-se'n un cigarret darrere del sopar, en el cas de les cafeteries han tingut la major part d'elles que fer una terrassa. A partir  d'ara no es pot fumar en cap lloc intern, ni a més de deu metres d'un centre escolar...

 Fa uns quants anys van fer una llei que deia que tots el establiments de més de 200 metres quadrats tenien que fer dues zones, una fumadora i un altra per als que no volien fumar, però si volien tenien que decidir si fer-lo per a fumadors o per a no fumadors. Per als amos que van fer les dues zones, aquesta nova llei antitabac ha sigut molt desfavorable i poc econòmic.

Encara que faci fred la gran part de la gent prefereix estar en una terrassa passant fred en lloc de abstenir-se una mica mentre es fan un cafè, o altra cossa.

A l'hora de les festes, en les discoteques també s'ha prohibit el fum, però deurien de cobrar gens de diner a les persones que ixen al carrer per a fumar perquè de eixa manera al final de la nit s'hauran gastat tots els diners del mes.

Algunes de les persones que em enquestat han dit que no les pareix bé tot el que estan fent amb aquesta llei, clar esta que aquestes persones són fumadores des de fa molt de temps.

Els amos dels bars es queixen perquè han perdut una muntons de diners, ja que la gent ha deixat d'anar pel simple de que no es pot fumar, sobre tot els que solen anar a vore els partits de futbol. En aquest àmbit s'ha notat muntó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada