dimecres, 23 de març del 2011

La sexualitat dins de la nostra societat

D'acord amb una enquesta relacionada amb la sexualitat, composta per set preguntes en les que destacaven la prevenció, la freqüència i en una investigació que se esta fent per evitar el embarassos no desitjats.

Tant que pensem que el tema de sexe es parlat per tothom sense vergonya, amb aquesta enquesta em pogut vore que segueix sent un tema tabú, tan sols el 18 % dels xics parlen aquest tema amb els seus pares i les xiques son un 20 %.

Amb tot l'èmfasi que s'esta fent en el tema dels mètodes anticonceptius encara hi ha gent que no toma les precaucions, hi no estem parlant de gent major, si no de adolescents que segons el que diuen es troben en una discoteca a un xic i les dóna igual si porten preservatiu i no. Encara que el percentatge no supera el 4% açò es una cosa impensable. Peró aquest 4 % representa en la societat adolescent una gran majoria de embarassos no desitjats, entre els quals acaben en avort un 90%.

Després basant-me en un article on ficava que s'esta fent una investigació sobre de una nova píndola anticonceptiva masculina, aquesta impedeix que l'esperma sobrevisca dins de l'úter sense necessitat de recórrer a hormones. Entre els enquestats hi havia dues postures per una part estarien els homes que si que la prendrien on tan sols participen un 39% i l'altra la part de les dones, on més de la meitat concretament un 60%, diuen que no es fiarien que se la prengueren les seues parelles. Per això l'anticonceptiu més emprat segueix sent el preservatiu masculí, amb un 61%.

Aquesta enquesta tan sols esta feta a gent al voltant de 15 a 18 anys, però si la societat jove comença amb aquesta actitut no voldria jo saber la generació que ve com serà. Amb aquesta enquesta el que he volgut fer arribar es una visió general de com es la societat jove respecte aquest tema i es comporta. La societat jove lo que vol ara es pasaseu bé i no pensa en totes les conseqüencies que pot tindre el simple fet de no utilitzar el preservatiu, peró només es donen compte els joves quan ens ocurreixen les coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada